A rendelés menete

Hogyan rendelhető a termék?               

Egyedi megrendelésre készülő, magas minőségű termék az asztal, nem tömeggyártott, hanem kézimunka. Ez azt jelenti, hogy ritkán van raktáron kész termék, éppen az egyedisége miatt, Így a megrendelés első lépése a kapcsolati séma kitöltése, majd következik egy telefonos megbeszélés, aztán egyeztetés a témáról, színekről. Ezt követően elkészül egy látványterv, melyet el lehet fogadni, és még módosítani. A galériában található asztalok rendelhetőek, – hacsak nem „védett”, azaz egyedi megrendelés után további gyártása tiltott –  miután a színek egyeztetésre kerültek. pl: levél csendélet más tónusokkal.

Ha az igény tisztázott, a megrendelő kap egy látványtervet, melynek elfogadásával véglegesíti a megrendelést, és vállalja az átvételt és a kifizetést. Ekkor indul meg a gyártás. Egyedi képek esetében – pl. portré, kedvenc állat, stb. – 50% előleg fizetése szükséges, ez a téma és a kép elbírálása után derül ki.

Az asztal elkészítése általában általában 1-2 hónap. Fizetés átvételkor kp, vagy azonnali utalás. Csomagküldés a termék magas minősége és értéke miatt futárral, érték nyilvántartással lehetséges. Személyes átvétel javasolt. Futár esetén a láb felszerelése a vevő feladata.

Árak: Euroban, de Magyarországon Ft-ba átszámolva a megrendeléskori árfolyamon

  • 395.- euro – bevezető ár (standard lábakkal)

Esetleges plusz költségek:

  • egyedi, választott láb
  • egyedi terv fénykép alapján  + 20%
  • „védett” azaz több darab gyártásának letiltása  + 33.- euro (a galériába a kép ekkor is bekerül, de másnak nem rendelhető státusszal)
  • esetleges szállítási költség